maanantai 26. tammikuuta 2015

Camaro '67 kunnostusprojekti

Terskius! Täällä kirjottelloo 21-vuotias remppa-eemeli Jyväskylästä, ja vielä syntyjään savolaesia. Olen valmistunut hitsariksi 2012, mutta sen alan hommat on jääny aivan harrastustasolle. On tullut jo varmaan kolmatta vuotta oltua puuhapajalla, jossa on remontoitu ja kunnostettu jos jonnii näkösiä vehkeitä ja vempaimia! Aikaa on kulunut mieheni harrastuksen parissa, josta sittemmin on tullut myös minulle intohimoinen harrastus.


Ensimmäistä kertaa ikinä ajattelin kokeilla tämmöstä blogin kirjoittelua, ja saas nähä onko tämä mun juttu. 
Eli haluaisin jakaa teidän lukijoiden ( joita on tai ei ) kanssa tälläsen projektin, jonka mieheni osti viime syksynä. Eli vm.1967 Chevrolet Camaro on meillä työn alla. Mieheni sai päähänpiston alkukesästä, että nyt pitäs jenkki saaha, eikä vaihtoehtojen välillä arvottu, sillä jostain kumman syystä hän oli jo päättänyt että juuri tän vuosmallin Camaro se täytyy olla. Ja helkkarin hyvännäkönenhän tämä malli on :)

Sitä sitten sellailtiin nettiautoa, ja hyviä vaihtoehtojahan oli runsaasti, mut ei läheskään sellasta mitä me etsittiin. Kunnes eräs päivä nettiin näpähti helevetin siisti ja vasta kaikinpuolin kunnostettu mattamusta Camaro.
Tuossa vehkeessä kaikki ol uutta, koppa soodapuhallettu ja auto oli maalattu todella siistillä metallinhohto matalla, Lamborghini revengen värillä. Jostai syystä autosta oli kone jumissa, joten sen olis saanu hakkee sopivaan rahaan pois. Meillä ei juuri sillon vaan sattunu olemaan vetoautoo, joten sovittiinkin myyjän kanssa että hän toisi auton meille, mutta matkan varrella joku oli tarjonnutkin huomattavasti paremmin autosta, joten auto vaihtoikin omistajaa jo ennenkun me se saatiin. Kyllä muutama vittusaatana siinä kuulu, pitkän aikaa. Sitten nettiin putkahti Camaro, joka vaati perinpohjaista kunnostusta. Se me sitten haettiin kiireenvilikkaa, ja siitä alko meidän Camaro-projekti.



Kiinnostiko tämä aihe kettään? Haluaisitteko seurata tälläsiä höpötyksiä ja Camaron edistymistä näin blogin kautta? :)


Terkuin Emma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti